Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 82
 

Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

Как да се научите английски чрез новините

Навярно имате лесна рецепта да учите английски език. За нея помагат различни ежедневни подходи и похвати. Така например език може да учите от музика, филми и телевизионни предавания ...Но не забравяйте да учите езика и да се отнасяте с него като към сериозните неща, например с курсове.

В същото време, ако вече знаете английски жаргон, трябва да се уверите, че можете да научите за това, което се случва в "реалния" англоговорящия свят.

За да направите това, можете да научите език, чрез новините.

Защо да учете език чрез новините?

Новините са програми написани ясно и директно, което ги прави идеални за изучаване на чужди езици. Новината се предава на правилен език, без жаргони и диалектни форми.

Също така, езикът е за печелене на чувство за проблеми от реалния живот. На английски „News“ се нарича новина за причина: новина, по дефиниция и свеж тон. Новини и програми се фокусират върху въпроси, които ви интересуват и от това как живеем живота си, може да се извади дълбок смисъл. Всичко се крие зад контекста (ситуацията), която всъщност можете да използвате.

Изучаването на чужд език не е само за подобряване на речниковия запас. Става дума и за богата информация около това, какво се случва по света. Знаейки един чужд език вие ще сте в състояние да говорите по-добре.

Ето няколко стъпки, за да започнете.

1. Гледайте телевизия онлайн и четете вестник.

Ако знаете много английски език, може да сте готови да прочетете вестник на местния изучаван от вас език. Ако сте начинаещ, няма проблем: можете да гледате и четете новините онлайн на ниво, което работи за вас, след това преминете към по-трудни истории, съобразно своята ​​собствен скорост.

2. Гледайте реалите предавания

Това е посредствен метод, но много ефективен. Опитайте се да намерите новинарски сайтове, където персоналът представя информацията и е от различни култури. Историите са по-склонни да ви дадат повече от една гледна точка върху един проблем.

3. Четете и гледайте това, което ви харесва

Политиката не ви се отдава. Изберете сред изобилие от други видове предавания – любов, футбол риболов, спорт.

4. Прочетете новините на глас с химикалка в ръка.

Вместо просто четене на думи към една история, която ви се върти в главата, вземете лист и химикал и сами създайте такава. Прочетете думите на глас. Четенето на новина е чудесен начин да научите немски език, защото статиите са склонни да бъдат кратки и лексиката има тенденция да се запази и по всяка тема.

Всеки един чужд език може да е лесен и с правилният подбор и форма на обучение. Повече за това, научете от:

курсове по италиански език         

курсове по испански език             

курсове по френски езици

курсове по руски език    

курсове по гръцки език  

курсове по бизнес администрация