Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

Ключарски истории

Местните Ключарски Истории от област София Повечето хора никога не са се обаждали на ключар без да имат нужда но когато имат нужда от спешна ключарска помощ София винаги могат да ме потърсят.

Сняг и лед няма да ни спре ....

Една дама ми звънна в средата на първото застудяване,имаше нужда от ключар възможно най бързо, тъй като се беше заключила от вън. Казах и, че ще бъде при нея до 15 минути. Когато пристигнах, тя стоеше и плачеше от студ, каза, че е бягала на около за да се сгрее . Когато и отворих врата започна да ми благодари.  След като и дадох фактурата тя ми плати двойно. Това беше един изключително доволен клиент. Надявам се, че не е настинала докато ме е чакала на студа.

Гаража Форд Нокс Бях повикан  от клиент в Драгалевци, да направя една малка работа (премахване на катинар от навес). Докато си говорихме, той ми каза как са го таксували други ключари за подобни услуги.  Той ме попита за оферта, колко ще му струва за да подсигури сигурността на гара си. След като отстраних катинара от навеса се запътихме към гаража, който се намираше от другата страна. Като оригинална врата на гараж, тя имаше ключалка на дръжката и четири допълнително монтирани катинара. Обясних му, че не се нуждаят от по-голяма сигурност, тъй като вече имаше повече от достатъчна. Той беше много настоятелен и ми каза, ако не го направя, ще потърси друг ключар. Аз неохотно се съгласих с цената, защото не исках  да се чувстват ограбени. За да монтирам допълнителните болтове трябваше да отворя вратата на гаража, който беше като Форт Нокс. Вътре беше паркирал Фиеста на стойност около 1400 лв и имаше 4 колела със скоби (1 на всяко колело) за заключване на волана, и лост за заключване на скоростния лост! Инструментите  за сигурност, които беше закупил бяха в пъти повече от стойността на колата.

Винаги е добре да се постави допълнително заключване или катинар на гараж за допълнителна сигурност, особено когато гаражът е в блок, но това беше прекалено. Виждал съм и други крайности,  хора с Ферари, не поставят повече от катинар на вратата си. Заключената жена в банята на строеж Бях повикан на новострояща се къща в Симеонов (къща за продан), където една госпожа се беше заключила в банята на третия етаж на огромната къща.

Някой познава ли добър местен ключар? Очевидно не всички работи са еднакви, някои траят секунди, за други са необходими няколко минути или някои няколко часа, особено когато има няколко ключалки които трябва да бъдат променени или на тяхно място да бъдат монтирани нови. Но като се обадите на реномиран ключар можете да бъдете сигурни, че работата ще бъде свършена качествено, на справедлива цена. Винаги трябва да сме много внимателни при избора на ключар или автоключар София, Варна и Пловдив тъй като има доста не квалифицирани работници!