Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 82
 

Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

Четири причини, поради които се нуждаете от матрак със защита

 

Предпазителят за матрак може да се окаже най-важният аксесоар за вашия матрак. Той може да е евтин и да допълни изцяло комфорта и качеството на вашия сън. Изглежда има голямо объркване за това, какво един матрак ted защитник прави и какво не. Именно това провокира и настоящата тема, в помощ на онези, които сега избират своите нови матраци:

 

Предпазителят за матрак nani постига четири неща:

Поддържа матрака чист - матраците могат да станат доста груби с течение на времето. Всеки човек се поти нощем, а потта примесена с мазни отлагания по кожата може да предизвика някои алергични реакции. Някои от нас носят грим, и всички отделяме мъртвите кожни клетки. Съществуват и други дейности, които могат да създават "мокро петно" върху леглото. Всичко това може да проникне през вашето спално бельо и в матрака. След малко попадне в матрака е почти невъзможно да го отстраните. Предпазителят за матрак предотвратява всяка капка и позволява тя да се измива.

Запазва се чувството за матрак magniflex като в "нов" вид и за по-дълго. По този начин сломимите петна в матрака, съкращава живота и усещането за комфорт. Подобен е ефекта върху кухненската гъба след твърде много приложения. Дори само ако малко влага преминава през повърхността на матрака, след години трябва да заменим матрак по-бързо.

Помага за предотвратяване на домашния прах и алергиите. Домашният прах може да предизвика алергии. Такива много често могат да доведат до проблеми като кихане, хрема, хрипове и задух. Прашните червеи ядат мъртвите клетки от кожата, а такива ще липсват, ако използвате защита за матрак.

Някои производители не само препоръчват използването на калъфи за защита върху матрака, но и препоръчват двулицеви. Те не признават гаранция за щети по матрака, ако не са спазени изискванията им.