Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

За таблета

Таблети са създадени главно с мисията да създават нужната среда за потребители и да правят комфортен престоя в интернет, Facebook, с електронните и онлайн игри и електронна поща. Не е лъжа, че тези устройства стартираха като стандартно PC, но вече далеч го задминават по мощност отговаряйки на много повече нужди.

В избора на подходящ модел таблет всеки може да изпита известна доза недоверие, объркване, дори неяснота. За да е максимално полезна темата подготвихме кратко разгръщане на различни видове таблети и основни характеристики в тях. С помощта на списъка всеки сам ще може да се ориентира в избора на правилния таблет, независимо, къде ще използва приложенията му. Дали това ще е по време на път, през почивката или на обяда. Ето и някои от тях:

Първата стъпка е и първият избор. Или казано с други думи търсите устройство като Apple iPad, който е и от 4-то поколение. Смята се за най-доброто на пазара, а работата с него е така лесна и приятна, че буди истинска наслада;

Изборът на малък таблет може да се сведе и до ярък и остър дисплей от 7 инча и батерия, издържаща цял ден. Такъв модел е Nexus 7, а той е идеален избор по време на пътуване;

В случаи, че търсите таблет за медия, то Kindle Fire HDX 7 е притежава резолюция 1920 x 1200 пиксела има четириядрен процесор и оперативна памет 2 GB. Освен това може да контролира контраста на пиксели според светлина.

За тези, който се нуждаят от по-мощен таблет, то препоръчва се Android OS таблет. Той притежава 10,1-инчов дисплей сензорен и резолюция от 2560х1600 пиксела и 300 ppi наситеност;

Таблет с най-добра цена е модела на Barnes & Noble Nook HD+. Той предлага качество на достъпна за всеки цена;

Съществуват и таблети с иновативен интерфейс. Такива са Samsung Galaxy Note 10.1. Позволява да се вършат няколко неща едновременно както при компютър и има вградена писалка. Освен това предлага лесен достъп до съдържание.

На последно, но не по значимост място ще поставим таблет с отлична производителност. Такъв в Microsoft Surface с Windows 8 Pro, той работи с Windows 8 и притежава множество компоненти сходни с тези за ултрабук.

След краткото изложение се надяваме, да сме помогнали в избора или поне да сме дали насока, към кой модел да се насочи потребителя, когато е на ясно с критериите и нуждите си.

Още в тази категория: Таблети за подаръци »