Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

Авточасти за повечето марки автомобили


Isuzu - е компанията от основаването си, че японската автомобилна история започна. Централен офис в Токио автомобилната строителство. Isuzu Фирма специализация стартира превозни средства с дизелови двигатели. Isuzu коли се правят в модерните технологии, което ги прави икономични и екологично най-много.
Isuzu автомобили

история на компанията води началото си от 1916 г. Вече повече от две години се появи първата автомобилна компания Isuzu. През 1922 г. тя стартира кола-9. През 1936 г. автомобилният производител е разработила собствена агрегат власт. На parcursulul дълго време, компанията остава единственият производител на дизелови автомобили в Япония.

След Втората световна война, компанията започва да произвежда модернизирани двигатели, които са инсталирани на леки и товарни автомобили на собственото си производство. Компанията обръща голямо внимание на екологични автомобили. Напоследък, Isuzu активен транспорт оборудван с хибридни двигатели и автомобилния дизайн с помощта на най-новите технически разработки, която позволява минимизиране на отрицателните въздействия върху околната среда.

Последните 20 години се характеризират с Isuzu със съдействието на General Motors Corporation. Днес японската компания влиза в числото на най-големите производители на автомобили в световен мащаб. Компанията колан завод за сглобяване на пикапи, SUV, автобуси и камиони.


Предимства на Isuzu

    спестявания;
    добри показатели с кола;
    високо качество охлаждане на двигателя система;
    екология;
    полезност за ремонт;
    висока степен на сигурност;
    ергономичен интериор;
    високо качество монтаж;
    правителство по-лесно.

Днес Isuzu е представен набор от съвременни автомобили, които попадат в оборудване климатик кола аудио система, отопляеми огледала и множество други възможности.
Най-добрите части Isuzu

Всеки водач, е много важно, че колата винаги остават в експлоатация. Дори ако вашето превозно средство се нуждае от ремонт, а след това можете да си купите резервни части за Isuzu в нашия онлайн магазин. Благодарение на широка гама от продукти и удобна система за търсене, можете да изберете части, необходими за всеки вид автомобил за няколко минути по-късно. Компетентна помощ в избора си, винаги готов квалифицирани специалисти на нашите услуги за техническа поддръжка.

Само качествени резервни части за Isuzu са ​​в състояние да осигури правилното функциониране на превозното средство. Ние работим директно с производителя, и това е причината, поради която нашите продукти са оригинални и различни достъпни. С купуването на авточасти от нас, можете да поправите повреда на колата си бързо и с минимални разходи!