Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

Най-добър за поверителност и сигурност Apps за телефони и таблети

Троянски коне, зловреден софтуер, тракери, подслушвачи и крадци са само част от заплахите, с които трябва да се справяте, когато използвате таблети и телефони. Дори ако това е години, откакто смартфоните се оттеглиха от модната сцена, подобни проблеми не са отминали. В интерес на истината, те са придобили по-лоша репутация. Отвъд създаване на вътрешни опции за сигурност на устройството, трябва да използвате няколко приложения, които увеличават добре устройството и го правят защитено. По-долу са някои неща, които допринасят сигурността и неприкосновеността на личния живот. Приложения можете да изтеглите и инсталирате в мобилните си устройства:

1. Avast мобилна защита

Основните характеристики включват употреба на зловреден софтуер за сканиране в реално време, блокиране на зловреден софтуер, фишинг защита, чисто отстраняване на троянски кон, наличността на повече от двадесет езика на приложения и разрешения. Ако не се доверявате на други приложения, Avast също може да бъде добър вариант.

2. 360-мобилна сигурност

Ако знаете знаците на смартфон за зловреден софтуер и може да направите инфекция, първото нещо, което трябва да направите е да инсталирате това приложение. Сред приложенията за мобилна сигурност се предлагат най-приятния и чист опит. Това е само недостатък, че това ще бъде всичко в 1 приложение и някои от функциите са ненужни. Въпреки това, защитните елементи са най-доброто и това е причината да използвате това приложение, така или иначе.

3. Kaspersky мобилна сигурност

Kaspersky е известен име в света на сигурността, така че доверието не е проблем. вируси и зловреден софтуер защита е много добра, че тя се нарежда сред един от най-добрите приложения за сигурност за Android.

4. телеграма

С WhatsApp, все още много по-добре, в зависимост от функциите, които са от решаващо значение за вас. Съобщенията за телеграмата се съхраняват на облака, така че ще останат в синхрон през всяко устройство, което е инсталирано.

5. Linphone

Ако използвате смартфон и сте загрижени за неприкосновеността на личния живот и сигурността, трябва да се мисли за Linphone, който е чудесен начин да се направят HD разговори по начин, който е напълно защитен.

6. LastPass

Това е мениджър за пароли, който ви позволява да съхранявате вашите защити, пароли и важна информация в един вид свод, който е достъпен за всички устройства. Това е по-безопасно в сравнение със записването на парола някъде и поддържането й в интернет.

7. Firewall NoRoot защитна стена

Това е приложение за сигурност, което ви помага да управлявате изходящи интернет връзки. То не е толкова мощно, колкото при активирате защитната стена, но тя не работи на връзките IPv4. Ще видите също и когато услуги и приложения са достъп до интернет от устройството и можете да ги разрешите.

8. Sync BitTorrent синхронизиране

Множеството услуги в облак за съхранение са винаги безопасни, но от време на време, може да искате да съхраните нещо, което не искате в обществените места. Sync BitTorrent е услуга, която ви дава възможност да се създадете устройства като домакин на облак за съхранение и можете да изпращате файлове от и към някои устройства.

Научете за полезни връзки с фирми:

Почистване на дворове: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/;

Фирма за почистване след смърт: http://obshtini.com/sled-smurt-sofia/;

Товарен превози: http://hamalski.com/mezhdugradski-transportni-uslugi-0888-300-500/