Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 82
 

Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

Топ неща, които да разгледате в Дубай през таблета

Атлантис в Дубай ни дава възможността да отидем на една обиколка между небето и пустинята, да видим чудновати забележителностите на Емирството, с някои съвети как извлечете максимума от вашето посещение още преди да сте стъпили на това място. Направете вашето вълнуващо пътешествие до Дубай, разглеждайки през вашия таблет.

1.  Дубай има модерен дизайн. В Абу Даби и Дубай се намира най-широката, най-огромна и най-висока сграда в света. С изкачване до най-високата й част може да видите изложба на историята на сградата, а след това да вземе най-бързият асансьор в света. Всичко това може ад се случи и за няколко секунди, през мобилното устройство или вашия таблет. Това не е за хора със слаби сърца, но си заслужава, тъй като възгледите ще ви оставят без дъх. Ако сте страстен фотограф, дори можете да вземете статива с вас, за да заснемете панорамата, която се разкрива в посока към морето и целия град.

2.  И ако сте избрали категорично дубай почивки, време е да видите и лед най-високата сграда в света, която контрастира на фона на всичко останало Dubai Creek. Тя е като рекичка в един от най-старите и най-красивите райони на Дубай. Затворете очи и бихте могли да се върне през 1960, когато градът започва своето развитие. Към това изживяване могат да ви отведат ароматите на подправки от Дубай мелодиите идващи от джамиите и цялата далечна атмосфера.

3.  Шейх Мохамед център за културно разбирателство е друго страхотно място за закуска или обяд.

Ако винаги сте искали да знаете за исляма, но не сте намирали време или сте се страхували да поискате, тук е вашият шанс да получите отговори на куп въпроси. Такива са: защо жените носят една абая? Колко дълго може да оцелее камила в пустинята? Защо мюсюлманите са изправени по определен начин, за да се молят? Всички отговори са дошли от тук и по-конкретно харизматичният домакин на центъра, Насиф. Не се изненадвайте, ако ви оставя с едно изцяло ново разбиране и оценяване за мюсюлманския свят. С дубай екскурзия ще научите много повече.

Ако това виртуално пътешествие е отключило още нови въпроси, то направете резервация на dubai hoteli и планувайте вашето пътуване.