Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 82
 

Информационен портал за таблетите

Потърси информация за таблетите.

Как да сме по-организирани за детско парти с таблет в ръка

Дали мисълта за парти за рожден ден в дома ви изпраща в паническа истерия? Твърде трудно се справяте със собственото си дете, а как ще понесете мисълта за рожден ден за малки деца при това с много от тях. Спокойно! Не е нито мястото, нито времето да се шашкате. Сега има много разумен и лесен начин да организирате всичко и всяка страна да остане доволна.

Направете план за целодневно парти, което ще означава да преминете с лист хартия или таблет в ръка през всяка стъпка от пътя около цялата подготовка.

Две седмици преди рождения ден

Планирайте кой ще идва. Ако имате много приятели и семейство с деца, може да искате да се редуват. Ако смятате поотделно да се срещнете с всеки от тях, направете "семейно парти" и "приятелска среща" в различни дни.

Планирайте какво ще се случи. Планирайте партита, партийни игри, които искате да бъдат включени и с които да сте уверени, че децата няма да скучаят. Организирайте всички дейности, свързани с темата. Ако не се знае, каква точно ще е прогнозата за времето на плануваната дата, а смятате да сте на открито, подгответе в план графика на вашия таблет и алтернативен, резервен план.

Ако имате художествени наклонности, може сами да направите украсата за дома, масата, и декорите. Добре е в същата тема да са и поканите за детско парти, както и дори шапки, балони или табелки с надписи, ако смятате да раздавате такива на гостите.

Потърсете екип, които да ви съдейства за веселата част. Такива са детски парти център София. Децата ще останат истински доволни, когато освен изобилие от храна на тяхно разположение работят екип от забавни аниматори, които освен смешки, пускат и хубава детска музика.