Ново поколение графични таблети

След отбелязване на няколко успеха таблетите се представят с една от най-модерните си технологии – таблет с графични изображения. Тези модели представляват голяма крачка в еволюцията и са професионални, изискани и практични. Най-хубавото при тях е, че се предлагат, както в ниският, така и във високият клас. За анонсиране на новото поколение таблети в световен мащаб се взе под внимание есента на изминалата година. В тях таблети от тази класа се представиха блестящо в областта на графиките и изображенията, което значително улеснява всякакви художествени произведения възможни и реални.

Самите Wacom преустановиха изцяло производството на таблет и да вмъкнаха нови, освежени модели и цветова гама. Дори при старите модели се забелязват значителни подобрения, които са претърпели множество повишения.

Сред новите таблети се забелязват предимно класическите цветове на сиво и вече матово-черната визия. Разбира се и тук не липсват изключения, в които дизайна на любителски и професионални серии за в пищна рамка.

Възможностите на съвременните и практични таблети са много. С тях могат да се направят интересни поздравителни картички, които не биха били така истински и красиви, създаващи усещане за естество, както тези, които се правят ръчно с молив и лист хартия.

Новите технологии на таблети предлагат лесно управление само с няколко бутона, което значително улеснява работата с програми за рисуване и дизайн. Тази дейност може да се направи бързо и само, чрез активиране на един бутон за избор на клавиша сред най-използваните.

Всичко споменато в новите модели таблети може да се аранжира и с отличителните възможности за работа и чувствителната на натиск интуитивната мултитъч функция.

Ново поколение графични таблети са създадени за професионална работа и предоставят възможност на потребителите да разкрият цялата творческа способност, заложена им. Интерес събужда и чувствителната писалка, благодарение на която се постига желана точност и прецизност. При новите графични таблети мултитъч функциите помагат за лесно позициониране и навигация на работата по интуитивен начин. В резултат от дефинирани функции на бутоните се постига максимум от възможностите на приложенията на таблета. Той значително допринася за навигиране на мащабира или завъртане на изображение, за създаване на собствени мулти-тъч команди и други.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.