Трудно ли се откриват дървеници

Дървениците могат да се окажат трудни задачи, да мисията не е открита за откриване. Трудно се идентифицира, също като много малки населени места. За да се уверите добре, че им помогнете и външния вид, който се променя в това от непрекъснатостта и товарите, да се наскоро са яли.

Възрастните дървени дървеници са с черни косички на цвят и дълги приблизително 6,35 см до 9,52 см; те почти почти широки, може да дълги. Дървениците са с размерите на ябълковото семе. Неподходящите инсекти могат да са много малки и трудно забележителности.

Дървеницата няма крила и не може да лети. Спалните дървени изделия се движат много бързо, като по хоризонтална, така и по вертикална повърхност.

Ако дървеница не е яла наскоро, тя е плоска и с овална форма. След като ухапе някого, той набъбва по размер, става по-дълъг и по-червен на цвят; често сравняван с формата на пура.

Ако в жилището имате зараза с дървеници, може да забележите също и изхвърлените обвивки от буболечките. Отделената обвивка е празна черупка, която се изхвърля, когато расте дървеница. Тя е прозрачна и куха, макар и с форма на самата дървеница.

Дървениците са активни главно през нощта, така че е малко вероятно да видите такива през деня. Те могат да прибягнат към с храненето през деня, ако разберат, че хората почиват или спят през деня. През деня може да се наблюдават дървеници, ако има голяма зараза. Самите инсекти обитават и места на прилепи или птици. Още в миналото те са живеели главно по техните местообитания и са се хранели с кръв от тях. Ако откриете дървеница и не сте сигурни, че е това, трябва да се допитате до специалист за идентификация.  

Ако смятате, че сте намерили дървеница, опитайте се да я хванете и да поставите в найлонов плик, след това да идентифицирате с помощта на специалист по пръскане на дървеници.

Ако откриете дървеници, забележете кога и къде ги видяхте. Това ще помогне на специалисти за борба с вредители при инспекцията на вашия дом и ще увеличи вероятността от сериозно внимание да бъдете необходими.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.