Кое да изхвърлите и кое да ползвате

Замисляли ли сте се кои са нещата, които винаги са ви нужни и могат да ви спасят в неочаквана ситуация. Допитахме се до редица хора на различна възраст и узнахме за някои от тях.

Ако ви е нужно извозване на стари мебели от дома, потърсете на адрес: www.stanciya.com.

Те могат да са от полза, както в домашни условия, така и по време на предстоящата ваканция. Сред 9-те неочаквани артикула за всякакви нужди в списъка се нареждат:

  1. Маркери, цветни моливи, пастели. Не всеки проект или задача се подава онлайн, понякога сроковете за най-малко веднъж на семестър, а за целта винаги е добре да сте подготвени и по-креативни.
  2. Рокля – тя ще ви избави не само за официалната вечеря, която не е била първоначално в списъка, но и в ежедневни ситуации, когато няма, какво друго да облечете.
  3. Килим – той ще е спасението в неочакваната ситуация, когато в помещенията стават течения. Наред с това ще придаде завършен вид на интериора и ще направите обстановката по-уютна. Меката и нежна постелка на пода може да придаде неочакван завършек на всичко.
  4. Комплект за шиене и без него не може, а ако се наложи да пътувате на някъде, то такъв непременно трябва вземете ако се пусне някъде бримка и скъсате неволно някое копче.
  5. Вакуум това устройство, колкото и да не ви се вярва може да ви избави от екстремни ситуации. С него може да изтегляте въздуха в чувала за съхранение на дрехи и дори да си помагате за отпушване на канализацията.
  6. Дезинфекционни кърпички - почистването може да бъде в тежест за тези, които нямат време. Антибактериалните и дезинфекционни кърпички вършат идеална работа в различни моменти и спасяват от различни ситуации.
  7. Комплект за първа помощ – винаги трябва да имате под ръка аптечка с всичко от първа необходимост при изникнал инцидент, авария застрашаваща човешкото здраве и цялост.
  8. Маска за сън, макар и не от най-спешните, то и тя трябва да присъства в списъка в с вещи, особено по време на пътувания. Светлината е изключително дразнеща за някои хора, а когато не са и в любимото и удобно легло, сънят може да е истински ужас. Затова предвидете и нея.
  9. Тапи за уши и като заговорихме за важните за съня атрибути предвидете и тях. Едва ли ще ви е драго в 2 през нощта да се събудите от силна музика или други странни шумове, на новото място.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.