Най-неочаквани функции на смартфоните

Тези дни, ние сме много добре запознати и информирани за всичко около ни и по света, което се случва. Това се дължи на помощта на много джаджи с усъвършенствана технология.

Експлозията на смартфоните промени начина, по който общуваме с други хора. В действителност, този вид сложни притурка се оказа, че е неразделна част от съвременния ни живот.

Има толкова много неща, които можем да направим с нашите смартфони. Различно от простото изпращане на текстово съобщение или обаждане на приятел. Сега смартфоните са пълни с повече функции и възможности, отколкото персонални компютри или лаптопи.

По-изненадващо, че някои от най-новите смартфони излизат с невероятни характеристики, които ще направят вашия съвременен компютър дори скучен.

В тази кратка статия с Интерполезно.com ще опишем най-вече за най-неочаквани функции на смартфоните.

Heart Rate мониторинг

Броят на заболявания, свързани с нашето сърце е известно, че се развива през последните десетилетия. Това кара много хора по-съзнателни за здравето да инсталират това приложение на телефоните си. Неговата роля е да следи за сърдечната честота и да изпълнява основната функция. По-интересното е, че тези приложения идват безплатно.

Дистанционно за вашия телевизор

С добавянето на едно просто приложение във вашия смартфон, може да използвате телефона си като дистанционно управление на телевизора. Това приложение се превърна в едно от най-полезните приложения, които обичат да прекарват часове в гледане на най-любими телевизионни предавания. Има много приложения, които поддържат тази функция.

Вайпър

Това приложение прави вашия мобилен телефон още по-полезен, когато не можете да намерите колата си на паркинга, той е идеално решение.

Индустрията за прилагане на смартфон никога не изглежда да показва никакви признаци на забавяне, в списъка на най-неочаквани функции на смартфоните. Еволюцията не спира и ще продължава още и още своя ход на действие.

Още интересни неща в света на технологии и комуникации може да намерите тук: http://www.interpolezno.com/category/lifestyle/tehnologii-i-komunikatsii.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.