×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 100

Как да купя уреди за дома изгодно с Technopolis

На пазара за домакински уреди се появи нова услуга - някои големи играчи предлагат на клиента да сравни цените за определен продукт. От днес можете да купувате домашни уреди и електроника в хиляди магазини и с помощта на множество сайтове. Нека да видим как в този асортимент да купуваш това, от което се нуждаеш е полезно с Technopolis.

Къде да купя?

Продажбите на домакински уреди отдавна са станали цивилизовани.

Ако през 90-те години бяха основно пазари, тогава през последните 10-15 години най-големите компании като Technopolis отвориха магазини в цялата страна. Името е известно на всички, а хипермаркетите се намират в почти всеки търговски център на областни градове.

В такива магазини можете да купите необходимото оборудване и неговата гама ще бъде много голяма - средно, според продавачите, в магазините за електроника представляват до 20 000 продукта.

Цените в големите мрежи Technopolis са почти винаги по-ниски или на нивото на другите магазини. Тайната е проста: търговците на дребно купуват оборудване в големи количества, което позволява да не се прави голям скок върху стоките. Освен това във всеки магазин има зони за сервиз, при които специалистите инспектират стоките, извършват ремонт или вземат решение за замяна.

Важно е също така веригите Technopolis за търговия на дребно да предлагат отстъпки, бонуси и специални програми на своите клиенти.

Тези, които купуват по интернет, знаят колко е удобно и лесно може да се разгледа всичко. От характеристики на предлагани продукти, до цени срок на валидност на промоциите и пр.

Можете да направите покупка след няколко минути и на атрактивни цени.

Благодарение на сравнението на цените в интернет от брошурата на Technopolis, купувачите винаги имат възможност да направят покупка там, където са по-евтино.

Покупките в неизвестни магазини за техника, ел. уреди за домакинството и битови неща, както и техника за офиси и кабинети крие по-голям риск. Важно е да се избира и пазарува от доказани и с професионален опит вериги магазини.

С големи търговци на едро и дребно всички домакински уреди и техника, които се предлагат на купувача могат да бъдат сравнени по цени за даден продукт, характеристики на различни брандове и пр.

Всичко това плюс вежливо обслужване от продавач-консултанти на място в Technopolis.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.