×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 84

Почти всяка жена има в гардероба си есенно палто

Той е избран, имайки предвид редица критерии. Тъй като това нещо се очаква да бъде топло и удобно, красиво и модерно. Ето защо дамите избират тези дрехи щателно, като обръщат внимание на много подробности.

Жените искат да носят модерни модели, да се чувстват комфортно в тях и да не се страхуват, че могат да замръзнат в студено време.

Но нека си спомним днес за толкова важен момент, колкото избора на палто за определена фигура. В края на краищата, сякаш не исках да се похваля с нещо ново, мога разумно да преценя собствената му фигура. Защото всички ние имаме различни форми, в които умело да подчертаем добродетелите и да крием недостатъците. Определете типа на формата

Трябва да започнете, като определите типа на собствената си фигура. Разбира се, ако имате елегантни форми, тогава почти всеки силует ще го украси. Но ако има структурни характеристики, които могат да бъдат неблагоприятни светлина в дадена рокля, трябва да изберете много внимателно темата за дрехи.

Например, за да правя реклама дами палто с ненужни подробности или широки ръкави - не най-доброто решение. По нейния начин възможностите за директно рязане без колан. Най-добре е да се купи понички женски палто, което не се вписва в тялото, особено ако допълнително щанда на тегло се сгъва в кръста и от двете страни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.